Levens-coaching

Voor iedereen die de beste versie van zichzelf wil leven.

Voor wie?

Bij levens-coaching is er aandacht voor alle aspecten van wie je bent; lichamelijk, emotioneel, geestelijk en spiritueel. Je kunt verschillende doelen inbrengen en die kunnen heel divers zijn. 

Unieke doelen met de levens coaching:

  • Wil je je gezondheid verbeteren?
  • Wil je meer zingeving in je leven?
  • Wil je je doelen helder hebben?
  • Wil je jezelf of andere helpen zich innerlijk te ontwikkelen?
Dan is de levens-coaching de oplossing voor jou!

Doelen helder maken

In een coaching-traject maken we eerst de doelen helder waaraan je wilt werken. Wat wil je bereiken/veranderen in je leven? Waar krijg je energie van? Wat kost je energie? Als coach ondersteun ik je in het bereiken van je doelen.


Plan van aanpak

Die doelen bereik je natuurlijk niet van zelf, daarom maken we samen een actieplan. Als coach help ik je er voor te zorgen dat je actieplan realistisch en haalbaar is. Soms is het mogelijk enorme stappen te zetten, soms werkt het beter om meerdere kleine stappen te zetten op weg naar je doel.

Neem contact op!

Laat je coachen

Leer je goede eigenschappen kennen

Onze slechte eigenschappen kennen we vaak maar al te goed, daar lopen we vanzelf tegen aan. Maar ben je je voldoende bewust van de positieve eigenschappen die je ook al in je hebt? Ik help je die te ontdekken zodat je ze bewust in kunt zetten om je doelen te bereiken.

Uitdagingen

Het leven geeft ons vele uitdagingen. Die uitdagingen lijken ons te beperken, vast te zetten of zelfs ongelukkig te maken. Met behulp van coaching krijg je inzicht in hoe je alle uitdagingen in je leven in kunt zetten om er een bewuster mens door te worden die steeds meer in staat is zijn eigen leven te creëren.

Als derde Nederlander ben ik gecertificeerd als Human Potential Coach door het Bulletproof Training Institute. De holistische zienswijze van deze opleiding sluit heel goed aan bij mijn achtergrond als yogadocent en natuurgeneeskundig therapeut. Met meer dan 25 jaar ervaring in lesgeven en het begeleiden van mensen in diverse ontwikkelingsprocessen kijk ik er naar uit om ook jou te kunnen coachen.

Coachingstijden 

  • In overleg

Tarieven Coaching

  •  €75,- per uur.

Neem nu de volgende stap!